Резистентни епилепсии – клинични особености и социални измерения

Резистентни епилепсии – клинични особености и социални измерения

Автори: ,
Жанр: Монографии
Етикет: Научна дейност
Издател: Медицински университет-Пловдив
Година на издаване: 2014
Формат: A5
Обем: 127 стр.
ISBN: 9786197085358

Резистентни епилепсии – клинични особености и социални измерения - монография

За изданието

Екатерина Витева, Захари Захариев – „Резистентни епилепсии – клинични особености и социални измерения”, ISBN 978-619-7085-35-8, монография, стр. 127, формат А5

Pin It on Pinterest